Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6741
Title: Взаємозв'язки показників розвитку силових можливостей та вмісту кортизолу в крові атлетів-початківців за умов варіативності компонентів тренувальної роботи
Authors: Чернозуб, Андрій
Keywords: силові можливості
атлетизм
тренувальний процес
кортизол
Issue Date: 2012
Citation: Чернозуб А. Взаємозв'язки показників розвитку силових можливостей та вмісту кортизолу в крові атлетів-початківців за умов варіативності компонентів тренувальної роботи / Андрій Чернозуб // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2012. - №1(7). - С. 36-42.
Abstract: У процесі експериментальних досліджень установлено, що в атлетів-початківців з однаковим рівнем підготовки та фізичним розвитком застосування в програмах тренувальних занять різних за обсягом та інтенсивністю навантажень сприяло однаковому зростанню їх силових можливостей (+35,7% (p<0,05)). Своєю чергою аналіз даних контролю вмісту кортизолу в крові учасників демонструє різноспрямовану динаміку. Так, суттєве зниження цього гормону (-19,4% (p<0,05)) спостерігається в осіб експериментальної групи, обсяг тренувальної роботи яких майже на 38,2% менший порівняно з контрольною групою (зниження вмісту кортизолу в крові впродовж експерименту – 0,8%).
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6741
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
А. Чернозуб.pdf351.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.