Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6733
Title: Діагностика стану рефлекторних зон у дітей дошкільного віку із захворюваннями дихальної системи у процесі фізичної реабілітації
Authors: Арєшина, Юлія
Keywords: фізична реабілітація
дихальна система
рефлекторні зони
Issue Date: 2012
Citation: Арєшина Ю. Діагностика стану рефлекторних зон у дітей дошкільного віку із захворюваннями дихальної системи у процесі фізичної реабілітації / Юлія Арєшина // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2012. - №2(8). - С. 43-57.
Abstract: Представлено спосіб оцінювання стану різних рефлекторних зон (РЗ) у дітей дошкільного віку із захворюваннями органів дихання, що містить, зокрема, визначення інтенсивності відчуття дискомфорту (ІВД), який може виникати при механічному впливі на ці зони під час процедур масажу та рефлексотерапії. Для забез- печення кількісного оцінювання стану РЗ за допомогою цього способу використано модифікацію шкали Ренкін, що передбачає оцінку у балах від 0 до 5. Показано приклад застосування розробленого способу на практиці при оцінюванні ефективності запропонованої схеми лікувального масажу та рефлексотерапії для дітей дошкільного віку з рецидивним бронхітом.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6733
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Ю. Арєшина.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.