Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6664
Title: Індивідуальна результативність змагальної діяльності українських фехтувальниць на шпагах високої кваліфікації в особистих та командних змаганнях
Authors: Свистіль, Юлія
Keywords: фехтування
змагальна діяльність
результативність
Issue Date: 2016
Citation: Свистіль Ю. В. Індивідуальна результативність змагальної діяльності українських фехтувальниць на шпагах високої кваліфікації в особистих та командних змаганнях : дипл. проект зі спеціальності 6.010202«Спорт (за видами)» / Свистіль Юлія Володимирівна ; наук. кер. О. Р. Задорожна. - Львів, 2016. - 65 с.
Abstract: У дипломній роботі проаналізовано зміст і структуру наукових досліджень щодо результативності змагальної діяльності в особистих та командних змаганнях з фехтування. Мета дослідження: з’ясувати індивідуальну результативність висококваліфікованих українських фехтувальниць на шпагах в особистих та командних змаганнях. За результатами досліджень було визначено індивідуальну результативність спортсменок збірної України протягом змагального сезону 2014-2015р. на прикладі міжнародних змагань (серій Гран-прі, етапів кубку світу, чемпіонат Європи та світу). Визначено та охарактеризовано отримати дані, які можуть бути використанні при плануванні підготовки кваліфікованих спортсменок у фехтуванні на шпагах.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/6664
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File SizeFormat 
2016 дип Свистіль.pdf915.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.