Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5840
Title: Структура спеціальної фізичної підготовленості спортсменок збірної команди України та Львівської області з групових вправ художньої гімнастики
Authors: Ленишин, Вікторія
Keywords: художня гімнастика
групові вправи
спеціальна фізична підготовленість
сумісність
факторний аналіз
Issue Date: 2015
Citation: Ленишин В. Структура спеціальної фізичної підготовленості спортсменок збірної команди України та Львівської області з групових вправ художньої гімнастики / Вікторія Ленишин // Фізична активність, здоров'я і спорт. - 2015. - № 3. - С. 28 - 38.
Abstract: У результаті факторного аналізу було виокремлено найбільш значущі показники спеціальної фізичної підготовленості спортсменок збірної команди України та Львівської області, які спеціалізуються у групових вправах художньої гімнастики. У статті проаналізовано отримані результати, що дало змогу ви- значити відмінності в структурі спеціальної фізичної підготовленості спортсменок, які знаходяться на етапах спеціалізованої базової підготовки, підготовки до вищих досягнень і максимальної реалізації індивідуальних можливостей. Отримані результати будуть використані для розробки програми вдосконалення спеціальних фізичних якостей і рухових здібностей з урахуванням фактора сумісності на етапі спеціалізованої базової підготовки в групових вправах художньої гімнастики.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5840
Appears in Collections:Науковий журнал "Фізична активність, здоров'я і спорт"

Files in This Item:
File SizeFormat 
В. Ленишин.pdf358.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.