Конспекти лекцій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 5002
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Структура наукової статті, реферату та доповіді. Вимоги до контенту та оформлення. Ідентифікатор DOI : лекція № 10-11 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Наукова інформація. Форми представлення наукових робіт. Наукові та наукометричні бази даних : лекція № 8-9 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Як писати без академічного плагіату : лекція № 7 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Поняття академічної культури та академічного письма : лекція № 6 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Академічна доброчесність. Плагіат : лекція № 5 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Інформаційно-пошукові системи. Інформаційна етика, авторське право : лекція № 4 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Відкритий доступ до інформації : лекція № 3 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Мережа інтернет як технологічна система. Використання мережі інтернет в різних країнах світуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Інформаційне суспільство та інформаційна культура : лекція № 1 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Цитування та бібліографування. Складання списку використаних джерел до наукових робіт : лекція № 14-15 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуСвістельник, Ірина; Svistelnyk, Iryna; Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту
2024Професійна діяльність у фізичній культурі і спорті : лекція з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності»Бріскін, Юрій; Михальчук, Соломія; Briskin, Yurii; Mykhalchuk, Solomiia; Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2024Фізична культура і спорт у сучасному суспільстві : лекція з навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності»Бріскін, Юрій; Задорожна, Ольга; Briskin, Yurii; Zadorozhna, Olha; Кафедра теорії спорту та фізичної культури
2024Вегетативна нервова система. Аналізатори і органи чуття : лекція № 12, Модуль № 4, тема 2 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Периферійна нервова система: лекція № 11, Модуль № 4, тема 1 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Головний мозок : лекція № 10, Модуль № 4, тема 1 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Нервова система. Спинний мозок : лекція № 9, Модуль № 4, тема 1 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Лімфатична система : лекція № 8, Модуль № 3, тема 6 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Серцево-судинна система : лекція № 7, Модуль № 3, тема 2 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Сечо-статевий апарат. Залози внутрішньої секреції : лекція № 6, Модуль № 3, тема 5 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
2024Нутрощі. Органи травлення і дихання : лекція № 5, Модуль № 3, тема 1 з курсу "Анатомія людини"Куцериб, Тетяна; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 5002