Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5009
Title: Особливості програм різного цільового спрямування для жінок другого зрілого віку, які займаються за системою Дж. Пілатеса
Authors: Наконечна, Анна
Keywords: пілатес
мотивація
жінки другого зрілого віку
Issue Date: 2016
Citation: Наконечна А. Особливості програм різного цільового спрямування для жінок другого зрілого віку, які займаються за системою Дж. Пілатеса / Анна Наконечна // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 3/4. - С. 116-121.
Abstract: У статті розглянуто особливості програм різного цільового спрямування відповідно до пріоритетних мотивів жінок другого зрілого віку, які займаються за системою Дж. Пілатеса. Визначено мету, завдання, основні принципи, об’єкт тренувального впливу і зміст програм, спрямованих на корекцію постави й зменшення больових синдромів у хребті, нормалізацію маси тіла та розвиток і вдосконалення фізичних якостей. Це дає змогу використовувати їх для ефективного вирішення поставлених завдань згідно з реалізацією пріоритетних мотивів жінок другого зрілого віку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/5009
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
МSNU_2016_Т4_10.pdf659.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.