Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 2005 (Search time: 0.326 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-02Вступ. Сутність, мета і завдання маркетингового менеджменту соціально- культурної сфери : тема 2Атаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-02Ефективність управління : лекція з навчальної дисципліни [Менеджмент мистецтва]Атаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020Маркетингові дослідженняАтаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020Комунікації у менеджментіАтаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020Технологія прийняття рішень у менеджментіАтаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020-02-02Маркетингові комунікації В СКС : тема 8Атаманюк, Дмитро; Atamaniuk, Dmytro; Кафедра економіки та менеджменту
2020-01-04Інновації та інноваційна діяльність загальноосвітніх навчальних закладів у сфері фізичної культури : лекція № 2 з навчальної дисципліни "Інноваційні педагогічні технології у фізичному вихованні" спеціальності 014.11 – Середня освіта (фізична культура), спеціалізації «Фізична культура» рівня вищої освіти «магістр» (для студентів V курсу факультету педагогічної освіти)Сороколіт, Наталія; Sorokolit, Nataliia; Кафедра теорії та методики фізичної культури
2020-02-04Світло- та водолікування : лекція з навчальної дисципліни "Преформовані фізичні чинники" для студентів спеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" (спеціалізація «Фізична терапія та ерготерапія»)Будзин, Віра; Budzyn, Vira; Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-06Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняІжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу