Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4932
Title: Інтенсифікація тренувального процесу та його вплив на функціональний стан серцевого м'яза у кваліфікованих спортсменів
Authors: Тайболіна, Людмила
Талатинник, Олена
Keywords: векторкардіографія
індивідуальні особливості
адаптація
інтенсифікація
об’ємне електричне поле
передсердя
Issue Date: 2016
Citation: Тайболіна Л. Інтенсифікація тренувального процесу та його вплив на функціональний стан серцевого м'яза у кваліфікованих спортсменів / Людмила Тайболіна, Олена Талатинник // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання і спорту / за заг. ред. Євгена Приступи. - Львів, 2016. - Вип. 20, т. 1/2. - С. 149 - 155.
Abstract: Розглянуто особливості функціональних змін серцевого м’яза у кваліфікованих спортсменів‑веслярів до комплексу тренувальних впливів. Зміни в топографії об’ємного електричного поля передсердь і шлуночків спостерігалося в спортсменів, у тренуванні яких застосовувалася інтенсифікація на фоні недостатньої загальної витривалості і великого змагального періоду. Отримані результати дасть змогу своєчасно вносити корекцію в тренувальний процес, підвищити спортивний результат і уникнути порушень у діяльності серцево‑судинної системи.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4932
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
МSNU_2016_Т1_25.pdf972.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.