Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 458 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-05Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічне вдосконалення : навчальна програма підготовки бакалаврів галузі знань: 01. "Освіта" спеціальності: 014.11СО(ФК) спеціалізації: спортивні види боротьбиЗагура, Федір; Первачук, Ростислав; Стельмах, Юлія; Кухтій, Світлана; Zahura, Fedir; Pervachuk, Rostyslav; Stelmakh, Yuliia; Kukhtii, Svitlana; Кафедра атлетичних видів спорту
2019-08-29Організація СОТ : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 «Туризм» спеціалізація: ТуризмКурах, Олена; Kurakh, Olena; Кафедра спортивного туризму
2019-09-12Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Іжевська, Орися; Paska, M.; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-01-16Теорія і методика обраного виду спорту та спортивно-педагогічного вдосконалення : навчальна програма з дисципліни для студентів 4 курсу (спеціалізація фехтування) освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» факультету фізичної культури та спортуШуберт, Василь; Shubert, Vasyl; Кафедра фехтування, боксу і національних одноборств
2019-09-12Інноваційні технології в туризмі : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм"Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19Технологія продукції ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09Основи кулінарної майстерності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-01Історія української культури : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань: 24 "Cфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуСова, Андрій; Поліщук, Ростислав; Sova, Andrii; Polishchuk, Rostyslav; Кафедра олімпійської освіти
2019-10-02Вікова анатомія та фізіологія : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалавра галузі знань 22 "Охорона здоров’я" спеціальності 227 "Фізична терапія, ерготерапія"Вовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіології
2019-10-22Фізіологія людини : програма нормативної навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 01 "Освіта/педагогіка" спеціальності 017 "Фізична культура і спорт"Вовканич, Любомир; Бергтраум, Дзвенислава; Vovkanych, Liubomyr; Berhtraum, Dzvenyslava; Кафедра анатомії та фізіології