Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4723
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Христина-
dc.date.accessioned2016-03-21T09:35:49Z-
dc.date.available2016-03-21T09:35:49Z-
dc.date.issued2016-03-21-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4723-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectдобовий раціон харчування туристівuk_UA
dc.subjectхарчування туристівuk_UA
dc.subjectтуристичні мандрівкиuk_UA
dc.titleОсобливості харчування залежно від видів туристичних мандрівнок : лекція № 6uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File SizeFormat 
Лекція_6.pdf201.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.