Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4723
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Христина | - |
dc.date.accessioned | 2016-03-21T09:35:49Z | - |
dc.date.available | 2016-03-21T09:35:49Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-21 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4723 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | добовий раціон харчування туристів | uk_UA |
dc.subject | харчування туристів | uk_UA |
dc.subject | туристичні мандрівки | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування залежно від видів туристичних мандрівнок : лекція № 6 | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Лекція_6.pdf | 201.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.