Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2016-03-18T08:09:49Z-
dc.date.available2016-03-18T08:09:49Z-
dc.date.issued2016-03-18-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4705-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчування спортсменівuk_UA
dc.subjectгігієнічна оцінка добового раціонуuk_UA
dc.subjectгігієнаuk_UA
dc.titleГігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчуванняuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File SizeFormat 
Л7_2015.pdf135.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.