Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4697
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2016-03-17T11:43:30Z-
dc.date.available2016-03-17T11:43:30Z-
dc.date.issued2016-03-17-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4697-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectінфекціяuk_UA
dc.subjectепідеміяuk_UA
dc.subjectпандеміяuk_UA
dc.subjectхарчові інфекціїuk_UA
dc.subjectхарчові отруєнняuk_UA
dc.subjectгельмінтозиuk_UA
dc.titleПрофілактика інфекційних захворювань і харчових отруєнь. Гельмінтозиuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File SizeFormat 
Лекція_10.pdf279.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.