Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4693
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.date.accessioned | 2016-03-17T11:32:29Z | - |
dc.date.available | 2016-03-17T11:32:29Z | - |
dc.date.issued | 2016-03-17 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4693 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | гігієна харчування | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | енергетичні витрати людини | uk_UA |
dc.subject | режим харчування | uk_UA |
dc.subject | засвоюванність їжі | uk_UA |
dc.subject | харчування спортсменів | uk_UA |
dc.title | Гігієна харчування. Гігієнічні основи раціонального харчування | uk_UA |
dc.type | Synopsis | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Лекція_3-4.pdf | 225.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.