Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4693
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.date.accessioned2016-03-17T11:32:29Z-
dc.date.available2016-03-17T11:32:29Z-
dc.date.issued2016-03-17-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4693-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectгігієна харчуванняuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectенергетичні витрати людиниuk_UA
dc.subjectрежим харчуванняuk_UA
dc.subjectзасвоюванність їжіuk_UA
dc.subjectхарчування спортсменівuk_UA
dc.titleГігієна харчування. Гігієнічні основи раціонального харчуванняuk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File SizeFormat 
Лекція_3-4.pdf225.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.