Лабораторні заняття Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 280
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-11-10Фізіологія людини : план лабораторних занять рівень вищої освіти «бакалавр», спеціальність 017 - Фізична культура і спорт, денна форма навчанняВовканич, Л. С.; Бергтраум, Д. І.; Vovkanych, L. S.; Berhtraum, D. I.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-11-05Фізіологічні основи фізичного виховання і спорту : план лабораторних занять рівень вищої освіти «бакалавр», спеціальність 014.11 «Середня освіта (фізична культура)», заочна форма навчанняКоритко, З. І.; Korytko, Z. I.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-01-05Фізіологічні основи спорту : план лабораторних занять рівень вищої освіти «бакалавр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт», заочна форма навчанняКоритко, З. І.; Korytko, Z. I.
2020-11-04Нормальна фізіологія людини : план лабораторних занять з дисципліни рівень вищої освіти "бакалавр", спеціальність 227 "Фізична терапія, ерготерапія", денна форма навчанняВовканич, Л. С.; Vovkanych, L. S.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-22Анатомія людини : теми лабораторних занять галузь знань 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 017, Фізична культура і спортМаєвська, С. М.; Maievska, S. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-21Анатомія людини : теми лабораторних занять галузь знань 01 - освіта/педагогіка, спеціальність 014, Середня освіта (фізична культура); 017, Фізична культура і спорт, різні групи населення, факультет педагогічної освітиМузика, Ф. В.; Куцериб, Т. М.; Muzyka, F. V.; Kutseryb, T. M.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-19Анатомія людини : теми лабораторних занять з дисципліни галузь знань - 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 017, Фізична культура і спорт факультет післядипломної та заочної освітиГриньків, М. Я.; Hrynkiv, M. Ya.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-19Анатомія людини : теми лабораторних занять галузі знань - 01 - освіта/педагогіка , спеціальність - 014, середня освіта (фізична культура) факультет післядипломної та заочної освітиГриньків, М. Я.; Hrynkiv, M. Ya.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення органолептичних властивостей води : лабораторна робота № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Вимоги до освітлення у закладах готельно-ресторанного господарства : лабораторне заняття № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2012Анатомія людини : навчальний посібник для лабораторних занять для студентів факультету спорту, факультету фізичного виховання та факультету здоров'я людини і туризмуГриньків, Мирослава; Музика, Федір; Маєвська, Софія; Куцериб, Тетяна; Hrynkiv, Myroslava; Muzyka, Fedir; Maievska, Sofiia; Kutseryb, Tetiana; Кафедра анатомії та фізіології
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 280