Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Лабораторні заняття
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 55 (Search time: 0.053 seconds).
previous
1
2
3
4
...
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-06
План лекцій та лабораторних занять з дисципліни "Нормальна фізіологія людини" для студентів 1 курсу ФФТЕ на 2019/2020 р
Вовканич, Любомир
;
Vovkanych, Liubomyr
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020
Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-26
Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-10-19
Анатомія людини : теми лабораторних занять з дисципліни галузь знань - 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 017, Фізична культура і спорт факультет післядипломної та заочної освіти
Гриньків, М. Я.
;
Hrynkiv, M. Ya.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-19
Анатомія людини : теми лабораторних занять галузі знань - 01 - освіта/педагогіка , спеціальність - 014, середня освіта (фізична культура) факультет післядипломної та заочної освіти
Гриньків, М. Я.
;
Hrynkiv, M. Ya.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-05-26
Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
37
Кафедра анатомії та фізіології
12
Shavel, Khrystyna
12
Шавель, Христина
11
Кафедра біохімії та гігієни
10
Korytko, Z. I.
10
Vovkanych, L. S.
10
Вовканич, Л. С.
10
Коритко, З. І.
9
Berhtraum, D. I.
9
Kutseryb, T. M.
.
next >
Subject
7
фізіологія людини
6
теми лабораторних занять
6
факультет педагогічної освіти
5
денна форма навчання
5
спортивна морфологія
4
заочна форма навчання
3
кафедра готельно-ресторанного біз...
3
теми лабораторних робіт
2
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
2
laboratory practice
.
< previous
next >
Date issued
28
2020
18
2021
9
2022
Has File(s)
55
true