Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 18 (Search time: 0.048 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-10-03Інженерна графіка : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” галузі знань 24 "Сфера обслуговування"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Голод, Андрій; Holod, Andrii; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Основи дизайну та інженерної графіки : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 1 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04Основи кулінарної майстерності : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Кафедра готельно-ресторанного бізнесу; Голод, Андрій; Holod, Andrii
2020-02-06Організація барної справи : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Організація роботи сомельє : залікові вимоги з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-03-03Ціноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Коркуна, Орислава; Korkuna, Oryslava; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-16Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : залікові вимоги з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-10-19Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : залікові вимоги з навчальної дисципліниГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-28Інженерне обладнання будівель та громадське будівництво : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 2 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу