Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Навчальні посібники
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 117 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-13
Фізичне виховання учнів 1-11 класів у процесі занять футболом
Столітенко, Євгеній
;
Stolitenko, Yevhenii
2020-02-28
Юный легкоатлет
Попов, В. Б.
;
Суслов, Ф. П.
;
Ливадо, Е. И.
;
Popov, V. B.
;
Suslov, F. P.
;
Lyvado, E. Y.
2020-03-03
Техника и тактика игры в волейбол
Осколкова, В.
;
Oskolkova, V.
;
Сунгуров, М.
;
Sunhurov, M.
2020-03-03
Спортивний менеджмент
Криштанович, Світлана
;
Kryshtanovych, Svitlana
2020-02-27
Гребля на байдарках и каноэ
Краснопевцев, Г.
;
Krasnopevtsev, H.
2020-10-28
Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Стадник, А. М.
;
Осередчук, Р. С.
;
Паска, М. З.
;
Ключковська, М. В.
;
Герич, В. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Stadnyk, A. M.
;
Oseredchuk, R. S.
;
Paska, M. Z.
;
Kliuchkovska, M. V.
;
Herych, V. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-02
Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Юзьків, М. Ю.
;
Kravtsiv, R. Y
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
;
Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
Discover
Author
8
Paska, M. Z.
8
Паска, М. З.
6
Кравців, Р. Й.
5
Kravtsiv, R. Y.
4
Oshchypok, I. M.
4
Козьолкін, О. А.
4
Мєдвєдкова, С. О.
4
Ощипок, І. М.
4
Ревенько, А. В.
2
Berezovska, Lyudmyla
.
next >
Subject
16
навчальний посібник
8
спорт
8
фізичне виховання
7
фізична культура
5
англійська мова
4
study guide
4
студенти
4
футбол
3
rehabilitation
3
реабілітація
.
next >
Date issued
59
2020
45
2021
13
2022
Has File(s)
117
true