Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-10-28Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської областіКравців, Р. Й.; Стадник, А. М.; Осередчук, Р. С.; Паска, М. З.; Ключковська, М. В.; Герич, В. В.; Личук, М. Г.; Kravtsiv, R. Y.; Stadnyk, A. M.; Oseredchuk, R. S.; Paska, M. Z.; Kliuchkovska, M. V.; Herych, V. V.; Lychuk, M. H.
2020-11-02Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Гушнянський, І. М.; Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Молдаванова, Л. К.; Юзьків, М. Ю.; Kravtsiv, R. Y; Hushnianskyi, I. M.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Moldavanova, L. K.; Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-11-02Технологія жирівКравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2021-01-13Технологія маргаринів та промислових жирів : навч. посіб.Паска, М. З.; Демідов, І. М.; Жук, О. І.; Paska, M. Z.; Demidov, I. M.; Zhuk, O. I.
2020-11-02Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"Кравців, Р. Й.; Паска, М. З.; Ощипок, І. М.; Kravtsiv, R. Y.; Paska, M. Z.; Oshchypok, I. M.
2020-12-14Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"Паска, М. З.; Мартинюк, І. О.; Ромашко, І. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Paska, M. Z.; Martyniuk, I. O.; Romashko, I. S.; Drachuk, U. R.; Halukh, B. I.