Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Навчальні посібники
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-28
Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Стадник, А. М.
;
Осередчук, Р. С.
;
Паска, М. З.
;
Ключковська, М. В.
;
Герич, В. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Stadnyk, A. M.
;
Oseredchuk, R. S.
;
Paska, M. Z.
;
Kliuchkovska, M. V.
;
Herych, V. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-02
Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Юзьків, М. Ю.
;
Kravtsiv, R. Y
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
;
Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2021-01-13
Технологія маргаринів та промислових жирів : навч. посіб.
Паска, М. З.
;
Демідов, І. М.
;
Жук, О. І.
;
Paska, M. Z.
;
Demidov, I. M.
;
Zhuk, O. I.
2020-11-02
Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-12-14
Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Ромашко, І. С.
;
Драчук, У. Р.
;
Галух, Б. І.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Romashko, I. S.
;
Drachuk, U. R.
;
Halukh, B. I.
Discover
Author
8
Паска, М. З.
6
Кравців, Р. Й.
5
Kravtsiv, R. Y.
4
Oshchypok, I. M.
4
Ощипок, І. М.
2
Martyniuk, I. O.
2
Мартинюк, І. О.
1
Demidov, I. M.
1
Drachuk, U. R.
1
Halukh, B. I.
.
next >
Subject
3
навчальний посібник
2
технологія жирів
2
технологія жирів і жирозамінників
2
фізико-хімічні властивості м'яса
1
біохімічні основи технології м'яс...
1
господарства
1
жирова тканина
1
кров
1
м'язова тканина
1
м'ясні продукти
.
next >
Date issued
7
2020
1
2021
Has File(s)
8
true