Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4234
Title: Взаємозв'язок показників фізичного розвитку та спортивного результату у стрибках на лижах з трампілана лижників-двоборців на етапі попередньої базової підготовки
Authors: Бережанський, Олександр
Keywords: лижний спорт
лижне двоборство
стрибки на лижах з трампліна
попередня базова підготовка
Issue Date: 2007
Citation: Бережанський О. Взаємозв'язок показників фізичного розвитку та спортивного результату у стрибках на лижах з трампілана лижників-двоборців на етапі попередньої базової підготовки / Олександр Бережанський // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. культури та спорту. - Львів, 2007. - Вип. 11, т. 3. - С. 49 - 53.
Abstract: У статті розглянуто застосування шкали оцінки фізичної підготовленості юних лижників-двоборців 9–15 років яка дозволяє отримати інтегральну оцінку у відносних одиницях (балах), що спрощує інтерпретацію інформації отриману шляхом застосування великої кількості тестів. Також, проаналізувавши дані дослідження можна стверджувати, що від рівня розвитку швидкісних якостей, спритності та вибухової сили м’язів ніг юних лижників-двоборців на етапі попередньої базової підготовки багато в чому залежить високий рівень спеціальної фізичної підготовленості у стрибках на лижах з трампліна К-40 м.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/4234
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
09_BEREZHANSKI_11_+.pdf639.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.