Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/403
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСулима, Алла-
dc.date.accessioned2015-02-05T09:25:50Z-
dc.date.available2015-02-05T09:25:50Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСулима А. Особливості функціональної підготовленості хокеїстів та траві на етапі максимальної реалізації індивідуальних можливостей / Алла Сулима // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Є. Приступи. - Л., 2014. - Вип. 18, т. 3. - С. 202 - 206.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/403-
dc.description.abstractУ статті подано результати дослідження аеробної та анаеробної продуктивності організму кваліфікованих хокеїстів на траві віком 18–21 рік за показниками максимального споживання кисню (VO2max), порога анаеробного обміну (ПАНО), максимальної кількості зовнішньої механічної роботи за 10 с (ВанТ 10), 30с (ВанТ 30), 60с (МКЗР), а також за функціональними гіпоксичними пробами із затримкою дихання на вдиху та видиху. Установлено, що рівень аеробної продуктивності за відносною величиною максимального споживання кисню, яку оцінювали за критеріями Я. П. Пярната, у середньому «нижчий за середній» і нижчий за «критичний» рівня здоров’я за Г.Л. Апанасенком. Тому вважаємо, що при роботі зі спортсменами цієї спеціалізації слід більше уваги приділяти вправам, які б сприяли підвищенню аеробних та анаеробних можливостей організму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхокей на травіuk_UA
dc.subjectфункціональна підготовленістьuk_UA
dc.subjectаеробна продуктивністьuk_UA
dc.subjectанаеробна продуктивністьuk_UA
dc.titleОсобливості функціональної підготовленості хокеїстів та траві на етапі максимальної реалізації індивідуальних можливостейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Sul_33.pdf305.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.