Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 115 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-07-12Вуглеводи. Будова, властивості та біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 017 Фізична культура і спортТрач, В. М.; Сибіль, М. Г.; Гложик, І. З.; Trach, V. M.; Sybil, M. H.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-12Ліпіди. Будова, властивості та біологічна роль : лекція з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 017 Фізична культура і спортТрач, В. М.; Сибіль, М. Г.; Гложик, І. З.; Trach, V. M.; Sybil, M. H.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-12Обмін вуглеводів : лекція з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 017 Фізична культура і спортТрач, В. М.; Сибіль, М. Г.; Гложик, І. З.; Trach, V. M.; Sybil, M. H.; Hlozhyk, I. Z.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-11Обмін ліпідів Лекція з навчальної дисципліни "Біохімія" для студентів II курсу спеціальності 014.11 Середня освіта (фізична культура)Гложик, І. З.; Сибіль, М. Г.; Hlozhyk, I. Z.; Sybil, M. H.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Способи отримання енергії мікроорганізмами : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Мінеральне харчування людини. Макро- і мікроелементи : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-18Мікробіологія харчових продуктів : лекція з навчальної дисципліни “Мікробіологія” для студентів I курсу спеціальності : 241 Готельно-ресторанна справаГащишин, В. Р.; Прокопів, Т. М.; Hashchyshyn, V. R.; Prokopiv, T. M.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Основні класи кисневмісних органічних сполук : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Вуглеводи - необхідні компоненти повноцінних дієт : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-19Азот та його сполуки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаБорецький, Ю. Р.; Boretskyi, Yu. R.; Кафедра біохімії та гігієни