Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 402 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
...
41
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019
Товарознавство : навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання
Коркуна, Орислава
;
Демічковський, Андрій
;
Цільник, Олег
;
Бордун, Олеся
;
Піхур, Ольга
;
Korkuna, Oryslava
;
Demichkovskyi, Andrii
;
Tsilnyk, Oleh
;
Bordun, Olesia
;
Pikhur, Olha
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12
Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, М.
;
Іжевська, Орися
;
Paska, M.
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, У.
;
Huzar, U.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-12
Інноваційні технології в туризмі : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 242 "Туризм"
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09-19
Технологія продукції ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-09
Основи кулінарної майстерності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Сфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-04
Основи кулінарної майстерності : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-08
Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28
Кейтеринг : робоча програма навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-28
Кейтеринг : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
52
Паска, Марія
50
Paska, Mariia
46
Гузар, Уляна
45
Huzar, Uliana
41
Izhevska, Orysia
41
Іжевська, Орися
.
next >
Subject
383
кафедра готельно-ресторанного біз...
154
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
71
рекомендована література
69
самостійна робота
65
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
36
робоча програма
34
теми практичних занять
31
Готельно-ресторанна справа
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
50
2019
11
2022
3
2024
2
2023