Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 6421 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
643
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-04
Преформовані фізичні чинники : методичні вказівки до проведення семінарських занять з дисципліни cпеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" рівня вищої освіти «бакалавр» 3 курсу факультету ФТтаЕТ
Будзин, Віра
;
Budzyn, Vira
;
Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-04
Фізичне виховання (рекреаційні ігри) : рекомендована література з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 01 "Освіта" спеціальності 227 "Фізична терапія та ерготерапія" факультету післядипломної та заочної освіти
Пасічник, Вікторія
;
Pasichnyk, Viktoriia
2020-02-02
Преформовані фізичні чинники : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студентів ІII курсу факультету фізичної терапії та ерготерапії денної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"
Будзин, Віра
;
Budzyn, Vira
;
Кафедра Спортивної медицини, здоров'я людини
2020-02-04
Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Історія розвитку анатомії : дидактичне забезпечення самостійної роботи з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"
Куцериб, Т.
;
Гриньків, М.
;
Музика, Ф.
;
Kutseryb, T.
;
Hrynkiv, M.
;
Muzyka, F.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-07
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020
Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
905
Кафедра анатомії та фізіології
869
Кафедра економіки та менеджменту
619
Кафедра фізичної терапії та ергот...
352
Кафедра готельно-ресторанного біз...
324
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
256
Вовканич, Л. С.
253
Vovkanych, L. S.
246
Кафедра теорії спорту та фізичної...
244
Kutseryb, T. M.
241
Кафедра спортивних та рекреаційни...
.
next >
Subject
1478
лекція
1206
бакалавр
873
кафедра анатомії та фізіології
873
рекомендована література
869
кафедра економіки та менеджменту
698
силабус
626
кафедра фізичної терапії та ергот...
615
магістр
550
самостійна робота
473
робоча програма
.
next >
Date issued
2704
2020
2601
2021
756
2022
330
2023
30
2024
Has File(s)
6421
true