Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 352 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
36
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-01-21
Етнічні особливості гостинності : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-01-16
Порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни «Основи індустрії гостинності» рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної і заочної форми навчання
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 3 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04
Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання самостійних робіт для студентів факультету Туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-04
Кейтеринг : залікові вимоги з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)
Голод, Андрій
;
Holod, Andrii
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-06
Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Конкурентоспроможність закладів індустрії гостинності : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020
Технологія продукції ресторанного господарства : порядок оцінювання результатів навчання для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
79
Паска, М. З.
78
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
46
Паска, Марія
45
Paska, Mariia
36
Гузар, Уляна
35
Huzar, Uliana
35
Коркуна, Орислава
34
Korkuna, Oryslava
.
next >
Subject
336
кафедра готельно-ресторанного біз...
148
спеціальність "Готельно-ресторанн...
74
магістр
65
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
48
самостійна робота
45
рекомендована література
36
робоча програма
27
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
26
порядок оцінювання результатів на...
.
next >
Date issued
191
2020
145
2021
11
2022
3
2024
2
2023
Has File(s)
352
true