Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 71-80 of 6061 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-07Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Організація барної справи : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, Марія; Paska, Mariia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07Основы видов спорта и методика обученияВанькова, Ж. С.; Vankova, Zh. S.
2020-02-12Теорія та методика викладання бального танцю : робоча програма навчальної дисципліни для студентів 4 курсу (8 семестр) галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності: 024 "Хореографія" факультету педагогічної освіти та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"Осадців, Тарас; Osadtsiv, Taras; Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11Адаптпційні зміни в будові нервової системи та внутрішніх органів під впливом фізичних навантажень : самостійна робота № 11 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"Куцериб, Т.; Гриньків, М.; Музика, Ф.; Kutseryb, T.; Hrynkiv, M.; Muzyka, F.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Теорія та методика викладання бального танцю : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності 024 "Хореографія"Осадців, Тарас; Osadtsiv, Taras; Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-02-11Основи дизайну та інженерної графіки : конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Боратинський, Олег; Boratynskyi, Oleh; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»Гузар, Уляна; Huzar, Uliana; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу