Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 71-80 of 6061 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
5
6
7
8
9
10
11
...
607
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-02-07
Основи кулінарної майстерності : порядок оцінювання результатів навчання для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Організація барної справи : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-07
Основы видов спорта и методика обучения
Ванькова, Ж. С.
;
Vankova, Zh. S.
2020-02-12
Теорія та методика викладання бального танцю : робоча програма навчальної дисципліни для студентів 4 курсу (8 семестр) галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності: 024 "Хореографія" факультету педагогічної освіти та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівня освіти "бакалавр"
Осадців, Тарас
;
Osadtsiv, Taras
;
Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-02-11
Основи дизайну та інженерної графіки : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності: 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-11
Адаптпційні зміни в будові нервової системи та внутрішніх органів під впливом фізичних навантажень : самостійна робота № 11 з навчальної дисципліни для студ. закладів вищої освіти факультету педагогічної освіти, спеціальності "Хореографія"
Куцериб, Т.
;
Гриньків, М.
;
Музика, Ф.
;
Kutseryb, T.
;
Hrynkiv, M.
;
Muzyka, F.
;
Кафедра анатомії та фізіології
2020-02-11
Кейтеринг : методичні вказівки для практичних занять підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Теорія та методика викладання бального танцю : програма дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 02 "Культура і мистецтво" спеціальності 024 "Хореографія"
Осадців, Тарас
;
Osadtsiv, Taras
;
Кафедра хореографії та мистецтвознавства
2020-02-11
Основи дизайну та інженерної графіки : конспект лекцій з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-02-12
Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : перелік екзаменаційних питань з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» рівня вищої освіти «бакалавр»
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
905
Кафедра анатомії та фізіології
869
Кафедра економіки та менеджменту
619
Кафедра фізичної терапії та ергот...
347
Кафедра готельно-ресторанного біз...
303
Кафедра хореографії та мистецтвоз...
256
Вовканич, Л. С.
253
Vovkanych, L. S.
244
Kutseryb, T. M.
241
Кафедра спортивних та рекреаційни...
225
Куцериб, Т. М.
.
next >
Subject
1358
лекція
1098
бакалавр
873
кафедра анатомії та фізіології
869
кафедра економіки та менеджменту
867
рекомендована література
663
силабус
626
кафедра фізичної терапії та ергот...
598
магістр
524
самостійна робота
425
робоча програма
.
next >
Date issued
2704
2020
2601
2021
756
2022
Has File(s)
6061
true