Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 598 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-10Revenue менеджмент : теми практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Інновації в готельному господарстві : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування» , спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Інновації в готельному господарстві : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-10Revenue менеджмент : методичні рекомендації для підготовки студентів до практичних та семінарських занять з навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти - магістрГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12Психологія управління та конфліктологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальність 073 «Менеджмент»Криштанович, С. В.; Матвійчук, Т. Ф.; Kryshtanovych, S. V.; Matviichuk, T. F.; Кафедра педагогіки та психології
2021-02-12Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 «Готельно-ресторанна справа»Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-12Аналіз ринків готельно-ресторанного бізнесу : навчальна програма дисципліни, галузь знань : 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістрГрафська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-11Методи і моделі прийняття управлінських рішень : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 07 Управління та адміністрування, спеціальність - 073 МенеджментГуль, І. Г.; Hul, I. H.; Кафедра економіки та менеджменту
2021-02-12Психологія управління та конфліктологія : індивідуальні завдання (для студентів, які навчаються за графіком сприяння) з курсу-тренінгу для студентів рівня вищої освіти – магістр, спеціальності 073 „Менеджмент”Криштанович, С. В.; Матвійчук, Т. Ф.; Kryshtanovych, S. V.; Matviichuk, T. F.; Кафедра педагогіки та психології
2021-02-15Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаПаска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу