Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 331-337 of 337 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
31
32
33
34
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-03-02
Соціальна та корпоративна відповідальність : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, cпеціальність 073 Менеджмент
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02
Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03
Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 4 курс
Паска, М. З.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03
Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 3 курс
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-03
Виробнича практика : силабус курсу, освітній ступінь: бакалавр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа, 2 курс
Гузар, У. Є.
;
Huzar, U. Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-04-12
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю : рекомендована література з навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 Сфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-04-20
Revenue менеджмент : силабус навчальної дисципліни, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 “Сфера обслуговування”, спеціальність - 241 “Готельно-ресторанна справа”
Гузар, Уляна Євгенівна
;
Huzar, Uliana Yevhenivna
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
331
Кафедра готельно-ресторанного біз...
80
Паска, М. З.
79
Paska, M. Z.
63
Гузар, У. Є.
62
Huzar, U. Ye.
35
Гузар, Уляна
35
Коркуна, Орислава
34
Huzar, Uliana
34
Korkuna, Oryslava
34
Паска, Марія
.
next >
Subject
149
спеціальність "Готельно-ресторанн...
68
магістр
63
силабус
55
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
47
самостійна робота
45
рекомендована література
30
робоча програма
28
спеціальність - 241 "Готельно-рес...
26
порядок оцінювання результатів на...
25
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
.
next >
Date issued
190
2020
146
2021
1
2022