Search


Current filters:



Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 41-50 of 60 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-03-03Основи підприємницької діяльності : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань : 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньо-кваліфікаційного рівня: бакалаврКоркуна, Іван; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-03Основи підприємницької діяльності : силабус навчальної дисципліни рівня вищої "бакалавр" галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Коркуна, Іван; Korkuna, Ivan; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти рівень освіти: "Бакалавр"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” факультету туризму та факультету підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освітиПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : порядок оцінювання результатів навчання з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа” денної форми навчанняПавленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів з дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" рівня вищої освіти „Бакалавр"Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Економіка та фінанси підприємств : перелік питань, що виносяться на іспит з дисципліни рівня вищої освіти “бакалавр” спеціальності 242 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-03-12Управління персоналом : силабус навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 “ Сфера обслуговування ” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Павленчик, Наталія; Pavlenchyk, Nataliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-04-14PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту
2020-05-04PR та Інтернет технології в індустрії гостинності : робоча програма навчальної дисципліни рівня освіти "Бакалавр" галузі знань 24 «Сфера обслуговування» спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету ТуризмуІванова, Лілія; Ivanova, Liliia; Кафедра економіки та менеджменту