Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 131-140 of 145 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-26Основи наукових досліджень та інформаційна культура студента : дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів, перший (бакалаврський) рівень вищої освіти, спеціальності 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа»Голод, А.; Holod, A.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Соціальна та корпоративна відповідальність : силабус навчальної дисципліни, рівень вищої освіти - другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 07 “ Управління та адміністрування ”, спеціальність - 073 “Менеджмент”Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань - 07 «Управління та адміністрування», спеціальність - 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Соціальна та корпоративна відповідальність : критерії оцінювання знань студентів з дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 Управління та адміністрування, cпеціальність 073 МенеджментГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні ресторанні тренди : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-22Сучасні форми готельно-ресторанного обслуговування у сфері фізичної культури і спорту : порядок оцінювання результатів навчання з навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 24 «Сфера обслуговування», cпеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Соціальна та корпоративна відповідальність : програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 07 „Управління та адміністрування”, cпеціальність 073 МенеджментГузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-03-02Методологія і організація наукових досліджень : програма навчальної дисципліни, підготовки магістрів, галузь знань 07 «Управління та адміністрування», cпеціальність 073 «Менеджмент»Паска, М. З.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу