Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Аспірантура і докторантура
Дидактичне забезпечення самостійної роботи
Екзаменаційні вимоги
Залікові вимоги
Конспекти лекцій
Контрольні роботи
Лабораторні заняття
Матеріали для студентів, які навчаються за індивідуальним графіком
Методичні вказівки та тематика дипломних (магістерських) проектів
Методичні посібники
Методичні рекомендації, вказівки
Мультимедійні матеріали
Навчально-методичні матеріали для аспірантів
Навчально-методичні матеріали для іноземних студентів
Навчально-методичні посібники
Навчальні посібники
Навчальні програми
Порядок оцінювання результатів навчання
Програми атестаційних іспитів
Програми практик
Підручники
Рекомендована література до навчальних дисциплін
Робочі навчальні програми
Семінарські та практичні заняття
Силабуси
Тематика курсових робіт
Тести
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 27 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-26
Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Санітарно-гігієнічна оцінка якості продуктів харчування : лекція № 6 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Санітарно-гігієнічні вимоги до технологічного процесу у закладах ресторанного господарства : лекція № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Санітарно-гігієнічні вимоги до показників мікроклімату закладів ресторанного господарства : лабораторна робота № 3 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Вимоги до освітлення у закладах готельно-ресторанного господарства : лабораторне заняття № 2 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки : лабораторна робота № 4 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26
Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : лабораторна робота № 5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»
Шавель, Христина
;
Shavel, Khrystyna
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
26
Shavel, Khrystyna
1
Boretskyi, Yurii
1
Hashchyshyn, Vira
1
Paraniak, Nataliia
1
Shavel Khrystyna, Khrystyna
1
Tymochko-Voloshyn, Roksolana
1
Борецький, Юрій
1
Гащишин, Віра
1
Параняк, Наталія
1
Тимочко-Волошин, Роксолана
.
next >
Subject
27
кафедра біохімії та гігієни
25
Санітарія та гігієна готельно-рес...
19
спеціальність "Готельно-ресторанн...
10
лабораторна робота
6
заклади ресторанного господарства
3
програма навчальної дисципліни
3
рекомендована література
3
самостійна робота
3
санітарно-гігієнічні вимоги
3
силабус
.
next >
Date issued
26
2020
1
2022
Has File(s)
27
true