Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДем’янчук, Анастасія-
dc.contributor.authorГуцуляк, Вікторія-
dc.contributor.authorDemianchuk, Anastasiia-
dc.contributor.authorHutsuliak, Viktoriia-
dc.date.accessioned2024-11-25T09:01:16Z-
dc.date.available2024-11-25T09:01:16Z-
dc.date.issued2024-09-27-
dc.identifier.citationДем’янчук А. Адаптація мотиваційної політики в готельно-ресторанній сфері в умовах пандемії і військових дій: виклики та рішення / Анастасія Дем’янчук, Вікторія Гуцуляк // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 237–240.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37412-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмотиваційна політикаuk_UA
dc.subjectумови пандеміїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна сфераuk_UA
dc.subjectвійськові діїuk_UA
dc.subjectmotivational policyuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant industryuk_UA
dc.subjectmilitary operationsuk_UA
dc.subjectpandemic conditionsuk_UA
dc.titleАдаптація мотиваційної політики в готельно-ресторанній сфері в умовах пандемії і військових дій: виклики та рішенняuk_UA
dc.title.alternativeAdaptation of motivational policy in the hotel and restaurant sector in the context of a pandemic and military operations: challenges and solutionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiia DEMIaNChUK.pdf783.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.