Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманів, Зореслав-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorRomaniv, Zoreslav-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-11-25T08:55:35Z-
dc.date.available2024-11-25T08:55:35Z-
dc.date.issued2024-09-27-
dc.identifier.citationРоманів З. Тенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовах / Зореслав Романів, Марія Паска // Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров’я : тези доп. ІІІ Міжнар. студ. наук. конф. (26–27 вересня 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 241–243.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/37410-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтенденції розвиткуuk_UA
dc.subjectdevelopment trendsuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectdevelopment trendsuk_UA
dc.subjectтенденції розвиткуuk_UA
dc.titleТенденції розвитку послуг ресторанного господарства в сучасних умовахuk_UA
dc.title.alternativeTrends in the development of restaurant services in modern conditionsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Тенденції розвитку наукової думки в менеджменті, галузях спорту, обслуговування та охорони здоров'я"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zoreslav ROMANIV.pdf777.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.