Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36910
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвістельник, Ірина-
dc.contributor.authorSvistelnyk, Iryna-
dc.contributor.authorКафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту-
dc.date.accessioned2024-10-29T08:10:37Z-
dc.date.available2024-10-29T08:10:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСвістельник І. Р. Структура наукової статті, реферату та доповіді. Вимоги до контенту та оформлення. Ідентифікатор DOI : лекція № 10-11 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризму / уклад. Свістельник І. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36910-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectструктура наукової статті, реферату та доповідіuk_UA
dc.subjectвимоги до контенту та оформленняuk_UA
dc.subjectідентифікатор DOIuk_UA
dc.subjectінформаційна культура та академічна доброчесністьuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectгалузь знань 24 „Сфера обслуговування”uk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectфакультет туризмуuk_UA
dc.subjectкафедра інформатики, кінезіології та кіберспортуuk_UA
dc.titleСтруктура наукової статті, реферату та доповіді. Вимоги до контенту та оформлення. Ідентифікатор DOI : лекція № 10-11 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризмуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
academic integrity_10-11.pdf558.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.