Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36907
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свістельник, Ірина | - |
dc.contributor.author | Svistelnyk, Iryna | - |
dc.contributor.author | Кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-29T07:51:03Z | - |
dc.date.available | 2024-10-29T07:51:03Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Свістельник І. Р. Поняття академічної культури та академічного письма : лекція № 6 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризму / уклад. Свістельник І. Р. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 14 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36907 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | поняття академічної культури та академічного письма | uk_UA |
dc.subject | інформаційна культура та академічна доброчесність | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | галузь знань 24 „Сфера обслуговування” | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | uk_UA |
dc.subject | бакалавр | uk_UA |
dc.subject | факультет туризму | uk_UA |
dc.subject | кафедра інформатики, кінезіології та кіберспорту | uk_UA |
dc.title | Поняття академічної культури та академічного письма : лекція № 6 з навчальної дисципліни „Інформаційна культура та академічна доброчесність”, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, рівень вищої освіти – бакалавр, факультет туризму | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
academic integrity_6.pdf | 1.12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.