Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНайда, Остап-
dc.contributor.authorТесля, Ольга-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorNaida, Ostap-
dc.contributor.authorTeslia, Olha-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-25T11:17:40Z-
dc.date.available2024-10-25T11:17:40Z-
dc.date.issued2024-05-10-
dc.identifier.citationНайда О. Особливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарства / Остап Найда, Ольга Тесля, Марія Паска // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІV Міжнар. наук.-практ. конф. (10–11 трав. 2024 р., м. Львів) / за заг. ред. Л. Чеховської. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 93–95.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36872-
dc.description.abstractМета дослідження − оптимізація рецептури низькокалорійного соусу оздоровчого призначення на основі складників, що збагачують готовий продукт на біологічно активні речовини. The aim of the study is to optimize the formulation of a low-calorie health sauce based on ingredients that enrich the finished product with biologically active substances.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectнизькокалорійні соусиuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectоздоровче призначенняuk_UA
dc.subjectlow-calorie saucesuk_UA
dc.subjectrestaurant business establishmentsuk_UA
dc.subjecthealth-improving purposeuk_UA
dc.titleОсобливості технології соусів оздоровчого призначення для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the technology of sauces for health purposes for restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ostap Naida, Olha Teslia, Mariia Paska.pdf380.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.