Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Семінарські та практичні заняття
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-10-04
Аналіз діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу : теми практичних занять з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Гузар, Уляна
;
Huzar, Uliana
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-07
Організація ресторанного господарства : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів 2 курсу рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Паска, Марія
;
Іжевська, Орися
;
Paska, Paska
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-03
Інженерна графіка : теми практичних занять з навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 „Готельно-ресторанна справа” галузі знань 24 "Сфера обслуговування"
Боратинський, Олег
;
Boratynskyi, Oleh
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2019-10-08
Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"
Іжевська, Орися
;
Izhevska, Orysia
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
2
Izhevska, Orysia
2
Іжевська, Орися
1
Boratynskyi, Oleh
1
Huzar, Uliana
1
Paska, Paska
1
Боратинський, Олег
1
Гузар, Уляна
1
Паска, Марія
Subject
4
Готельно-ресторанна справа
1
2 курс
1
Аналіз діяльності підприємств гот...
1
методичні рекомендації
1
Організація ресторанного господар...
1
Технологія продукції ресторанного...
1
Інженерна графіка