Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36527
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2024-10-07T12:23:25Z-
dc.date.available2024-10-07T12:23:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationНавчальна програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»,спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іванова Л. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 13 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36527-
dc.description.abstractМетою викладання навчальної дисципліни «Маркетинг» є формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві гостинності на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань – 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectспеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleНавчальна програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»,спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.title.alternativeCurriculum of the discipline “Marketing”, educational degree - bachelor, field of knowledge - 24 “Service industry”, specialty - 241 “Hotel and restaurant business”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova Liliia navch. prohr..pdf824.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.