Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Лілія-
dc.contributor.authorIvanova, Liliia-
dc.contributor.authorКафедра економіки та менеджменту-
dc.date.accessioned2024-10-07T11:32:48Z-
dc.date.available2024-10-07T11:32:48Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРобоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Іванова Л. І. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 16 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36521-
dc.description.abstractМета дисципліни – формування у студентів-майбутніх фахівців наукового світогляду та спеціальних знань з теорії, методології маркетингу, набуття вмінь і навичок здійснення управлінських функцій на підприємстві на основі маркетингу для задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства готельно-ресторанного бізнесу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectробоча програмаuk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectгалузь знань – 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectспеціальність – 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectкафедра економіки та менеджментуuk_UA
dc.titleРобоча програма навчальної дисципліни «Маркетинг», освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування»,спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.title.alternativeWork program of the discipline “Marketing”, educational degree - bachelor, field of knowledge - 24 “Service industry”, specialty - 241 “Hotel and restaurant business”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Робочі навчальні програми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova Rob. prohr..pdf735.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.