Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-07T11:10:24Z-
dc.date.available2024-10-07T11:10:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаска М. Регіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інновації / Марія Паска // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІ-гої Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 трав. 2024 р.). – Київ, 2024. – С. 239–241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36520-
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectкрафтове виробництвоuk_UA
dc.subjectHoReCauk_UA
dc.subjectcraft productionuk_UA
dc.titleРегіональний крафт для HoReCa : сучасні тенденції та інноваціїuk_UA
dc.title.alternativeRegional craft for HoReCa: current trends and innovationsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia.pdf743.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.