Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуралевич, Віталій-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorHuralevych, Vitalii-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:57:47Z-
dc.date.available2024-10-07T10:57:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуралевич В. М'ясо дичини для закладів ресторанного господарства / Віталій Гуралевич, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution: 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 1. – Р. 297.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36519-
dc.description.abstractМета. розробити технологію приготування та встановити органолептичні властивості страв із м’яса оленини для закладів ресторанного господарства. Objective. to develop a cooking technology and establish the organoleptic properties of venison meat dishes for restaurant establishments.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectм’ясо олениниuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectvenison meatuk_UA
dc.subjectrestaurant establishmentsuk_UA
dc.titleМ'ясо дичини для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.title.alternativeGame meat for the restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vitalii Huralevych, Paska Mariia.pdf324.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.