Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36515
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМлинко, Остап-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorMlynko, Ostap-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-10-07T10:03:57Z-
dc.date.available2024-10-07T10:03:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМлинко О. Порівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼя / Остап Млинко, Марія Паска // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 90 International scientific conference of young scientist and students (April, 11–12 2024). – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 3. – Р. 299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36515-
dc.description.abstractМета : провести порівняльну оцінку енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоров’я. Objective: to conduct a comparative assessment of the energy composition of diets for medical diets in health care facilities.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectдієти лікувального призначенняuk_UA
dc.subjectпорівняльна оцінкаuk_UA
dc.subjectенергетичний складuk_UA
dc.subjectохорони здоровʼяuk_UA
dc.subjecttherapeutic dietsuk_UA
dc.subjectenergy compositionuk_UA
dc.subjectcomparative evaluationuk_UA
dc.subjecthealth careuk_UA
dc.titleПорівняльна оцінка енергетичного складу дієт лікувального призначення у закладах охорони здоровʼяuk_UA
dc.title.alternativeComparative assessment of the energy composition of therapeutic diets in health care facilitiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mlynko Ostap, Mariia Paska.pdf303.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.