Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36511
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorХромова, Мар’яна-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.contributor.authorKhromova, Mariana-
dc.date.accessioned2024-10-07T09:09:19Z-
dc.date.available2024-10-07T09:09:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПаска М. Товарознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками заліза / Паска Марія, Хромова Мар’яна // Еконміка та суспільство. – 2024. – Вип. 66. – С. 1–4. DOI: https://doi.org/10.32782/2524-0072/2024-66-89uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36511-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальним питанням сьогодення, де в умовах конкуренції ринку саме якість продукту є найважливішим фактором та безперечною основою для успіху виробника. Основне завдання – не тільки підвищити обсяг виробництва, але і якість продуктів харчування, що характеризується оптимальною фізіологічною корисністю та відповідає нормальним потребам організму людини. Наведено порівняльний вплив різних сполук заліза на товарознавчі якості м’яса свиней (калорійність і площа «м’язового вічка»). Кращі дані одержано за корекції раціону хелатними сполуками заліза. The article is devoted to topical issues of today, where, in a competitive market, product quality is the most important factor and the undisputed basis for a manufacturer's success. The main task is not only to to increase the volume of production, but also the quality of food products characterized by optimal physiological usefulness and meeting the normal needs of the human body. The comparative effect of of different iron compounds on the commercial qualities of pig meat (caloric content and muscle eye area). The best data were obtained when the diet was supplemented with chelated iron compounds.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectтоварознавствоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectплоща «м’язового вічка»uk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectхелатиuk_UA
dc.subjectзалізоuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectcommodity scienceuk_UA
dc.subjectquality managementuk_UA
dc.subjectironuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectchelatesuk_UA
dc.subjectcaloric contentuk_UA
dc.subjectmuscle eye areauk_UA
dc.titleТоварознавча характеристика м’яса свиней за корекції сполуками залізаuk_UA
dc.title.alternativeCommodity characterization of pig meat after correction with iron compoundsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska M..pdf283.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.