Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалник, Олег-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorKalnyk, Oleh-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-09-06T08:29:22Z-
dc.date.available2024-09-06T08:29:22Z-
dc.date.issued2024-05-10-
dc.identifier.citationКалник О. Упровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогодення / Олег Калник, Марія Паска // Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування : тези доп. VІ Міжнар. наук.-практ. конф. (9–10 трав. 2024 року, м. Львів) / за заг. ред. Н. Павленчик. – Львів: ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 144–146.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36421-
dc.description.abstractМета: дослідити питання ресторанного бізнесу щодо впровадження системи 5S враховуючи виклики й реалії сьогодення. Objective: to study the issues of the restaurant business regarding the implementation 5S system, taking into account the challenges and realities of today.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectсистема 5Suk_UA
dc.subjectекономічні тенденціїuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subject5S systemuk_UA
dc.subjecteconomic trendsuk_UA
dc.titleУпровадження системи 5S у ресторанному бізнесі: виклики й реалії сьогоденняuk_UA
dc.title.alternativeImplementation of the 5S system in the restaurant business: challenges and realities of todayuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Oleh Kalnyk.pdf201.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.