Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДрозд, Яна-
dc.contributor.authorDrozd, Yana-
dc.date.accessioned2024-07-10T07:49:59Z-
dc.date.available2024-07-10T07:49:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДрозд Я. В. Формування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесу : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня бакалавра : [спец.] 241 «Готельно-ресторанна справа» / Дрозд Яна Володимирівна ; наук. кер. У. Є. Гузар. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 57 с. (Повний текст кваліфікаційної роботи зберігається в е-бібліотеці кафедри готельно-ресторанного бізнесу)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36290-
dc.description.abstractМета дослідження - оцінка та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення механізмів корпоративного управління у ресторані «Jam Cafe». The purpose of the study is to assess and develop practical recommendations regarding improvement of corporate management mechanisms in the Jam Cafe restaurant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.relation.ispartofseriesбакалаврські роботи;-
dc.subjectкорпоративне управлінняuk_UA
dc.subjectкорпоративна культураuk_UA
dc.subjectстратегіяuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectвпровадженняuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectcorporate managementuk_UA
dc.subjectstrategyuk_UA
dc.subjectcorporate cultureuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectimplementationuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.titleФормування системи ефективного корпоративного управління у закладах ресторанного бізнесуuk_UA
dc.title.alternativeFormation of an effective corporate management system in restaurant business establishmentsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Drozd Yana.pdf420.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.