Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБурдаш, Андрій-
dc.contributor.authorСкабара, Роман-
dc.contributor.authorBurdash, Andrii-
dc.contributor.authorSkabara, Roman-
dc.date.accessioned2024-07-04T12:04:40Z-
dc.date.available2024-07-04T12:04:40Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationБурдаш А. Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття / Андрій Бурдаш, Роман Скабара // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 23–25.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276-
dc.description.abstractМетою дослідження було встановлення основних тенденцій і закономірностей розвитку ресторанного господарства, виявлення впливу головних чинників на його сучасний стан і перспективи розвитку в Львівській області, запропонувати рекомендації щодо вдосконалення співпраці з туристичною галуззю; для цього ми використали статистичну інформацію Головного управління статистики у Львівській області. The purpose of the study was to establish the main trends and regularities of the development of the restaurant industry, to identify the influence of the main factors on its current state and development prospects in the Lviv region, to offer recommendations for improving cooperation with the tourism industry; for this, we used the statistical information of the Main Department of Statistics in the Lviv Region.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуристична індустріяuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjecttourist industryuk_UA
dc.titleОсновні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століттяuk_UA
dc.title.alternativeThe main trends in the development of the restaurant industry in the Lviv region at the beginning of the 21st centuryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Andrii Burdash.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.