Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурдаш, Андрій | - |
dc.contributor.author | Скабара, Роман | - |
dc.contributor.author | Burdash, Andrii | - |
dc.contributor.author | Skabara, Roman | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T12:04:40Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T12:04:40Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Бурдаш А. Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття / Андрій Бурдаш, Роман Скабара // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 23–25. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36276 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження було встановлення основних тенденцій і закономірностей розвитку ресторанного господарства, виявлення впливу головних чинників на його сучасний стан і перспективи розвитку в Львівській області, запропонувати рекомендації щодо вдосконалення співпраці з туристичною галуззю; для цього ми використали статистичну інформацію Головного управління статистики у Львівській області. The purpose of the study was to establish the main trends and regularities of the development of the restaurant industry, to identify the influence of the main factors on its current state and development prospects in the Lviv region, to offer recommendations for improving cooperation with the tourism industry; for this, we used the statistical information of the Main Department of Statistics in the Lviv Region. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | туристична індустрія | uk_UA |
dc.subject | restaurant | uk_UA |
dc.subject | tourism | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | tourist industry | uk_UA |
dc.title | Основні тенденції розвитку ресторанного господарства Львівської області на початку ХХІ століття | uk_UA |
dc.title.alternative | The main trends in the development of the restaurant industry in the Lviv region at the beginning of the 21st century | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Andrii Burdash.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.