Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВасільєва, Вікторія-
dc.contributor.authorСильчук, Тетяна-
dc.contributor.authorVasilieva, Viktoriia-
dc.contributor.authorSylchuk, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-07-04T11:55:59Z-
dc.date.available2024-07-04T11:55:59Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationВасільєва В. Інноваційні підходи організації споживання ресторанної продукції / Вікторія Васільєва, Тетяна Сильчук // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 26–28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36275-
dc.description.abstractДослідження спрямоване на вивчення інноваційних підходів до споживання страв у закладах ресторанного господарства. The research is aimed at studying innovative approaches to the consumption of dishes in restaurants.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціяuk_UA
dc.subjectфламбуванняuk_UA
dc.subjectспоживанняuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectресторанна продукціяuk_UA
dc.subjectinnovationuk_UA
dc.subjectconsumptionuk_UA
dc.subjectserviceuk_UA
dc.subjectflambéinguk_UA
dc.subjectrestaurant productsuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи організації споживання ресторанної продукціїuk_UA
dc.title.alternativeInnovative approaches to the organization of consumption of restaurant productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Viktoriia Vasilieva.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.