Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36270
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Заремба, Лідія | - |
dc.contributor.author | Клос, Роман | - |
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Zaremba, Lidiia | - |
dc.contributor.author | Klos, Roman | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-04T11:16:45Z | - |
dc.date.available | 2024-07-04T11:16:45Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-30 | - |
dc.identifier.citation | Заремба Л. Сучасні технології застосування штучного інтелекту у діяльності закладів індустрії гостинності / Лідія Заремба, Роман Клос, Уляна Гузар // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 43–45. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36270 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | штучний інтелект | uk_UA |
dc.subject | заклади індустрії гостинності | uk_UA |
dc.subject | переваги | uk_UA |
dc.subject | технології | uk_UA |
dc.subject | artificial intelligence | uk_UA |
dc.subject | advantages | uk_UA |
dc.subject | hospitality industry establishments | uk_UA |
dc.subject | technologies | uk_UA |
dc.title | Сучасні технології застосування штучного інтелекту у діяльності закладів індустрії гостинност | uk_UA |
dc.title.alternative | Modern technologies of application of artificial intelligence in the activity of establishments of the hospitality industry | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Lidiia Zaremba.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.