Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36266
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКубло, Неля-
dc.contributor.authorКащавцева, Лариса-
dc.contributor.authorМихайлов, Богдан-
dc.contributor.authorKublo, Nelia-
dc.contributor.authorKashchavtseva, Larysa-
dc.contributor.authorMykhailov, Bohdan-
dc.date.accessioned2024-07-04T10:40:41Z-
dc.date.available2024-07-04T10:40:41Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationКубло Н. Шляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харкові / Неля Кубло, Лариса Кащавцева, Богдан Михайлов // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 55–60.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36266-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectрекламаuk_UA
dc.subjectSMMuk_UA
dc.subjectмаркетингові комунікаціїuk_UA
dc.subjectпросуванняuk_UA
dc.subjectресторанна індустріяuk_UA
dc.subjectсоціальний медіа маркетингuk_UA
dc.subjectмоніторингuk_UA
dc.subjectadvertisinguk_UA
dc.subjectpromotionuk_UA
dc.subjectmonitoringuk_UA
dc.subjectSMMuk_UA
dc.subjectsocial media marketinguk_UA
dc.subjectmarketing communicationsuk_UA
dc.subjectrestaurant industryuk_UA
dc.titleШляхи просування ресторанного продукту з використанням SMM на прикладі ресторану «Altbier» у місті Харковіuk_UA
dc.title.alternativeWays of promoting a restaurant product using SMM on the example of the "Altbier" restaurant in the city of Kharkivuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nelia Kublo.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.