Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевків, Соломія-Марія-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorLevkiv, Solomiia-Mariia-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2024-07-04T10:23:21Z-
dc.date.available2024-07-04T10:23:21Z-
dc.date.issued2024-05-30-
dc.identifier.citationЛевків С.-М. Концептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо» / Соломія-Марія Левків, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнар. участю (30 трав. 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – С. 64–66.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/36264-
dc.description.abstractМетою роботи є дослідження розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is to research the development of new formats of restaurant establishments.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.subjectнові форматиuk_UA
dc.subjectrestaurant businessuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectnew formatsuk_UA
dc.titleКонцептуальні засади розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства на прикладі «Вино і M’ясо»uk_UA
dc.title.alternativeConceptual foundations of the development of new formats of restaurant establishments using the example of "Wine and Meat"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Solomiia-Mariia Levkiv.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.